• Gisteravond heeft de jeugd O13 een training gehad waarbij Stichting de Welle en Tactus betrokken zijn geweest. In de vorm van sport en spel hebben we met de jeugd gesproken over verschillende verslavingen en wat dit met je doet. Het nemen van een penalty door de bril van dronkenschap was een lachwekkende, maar confronterende ervaring.

  Maatschappelijke verantwoordelijkheid
  Vanuit Enter Vooruit vinden we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid erg belangrijk. De jongerenwerkers vanuit Stichting De Welle merken dat het voor hen erg lastig is om met de Enterse jeugd in contact te komen. Daarom is gevraagd of wij hen kunnen helpen om kennis te maken met de jeugd in Enter zodat zij ook weten wat er speelt en hierop kunnen anticiperen.

  Hoe willen we dat bereiken?
  Voor de vakantie is er een erg succesvolle graffiti avond geweest. Meer dan 30 tieners hebben daaraan mee gedaan. Een mooie start!
  Deze en volgende week faciliteren we een aantal van dit soort trainingen voor de jeugd. En vanaf oktober organiseert De Welle elke maand een gezellige avond bij EV met leuke activiteiten voor alle jeugd op het voortgezet onderwijs.
  Binnenkort ontvangen de ouders van onze jeugd een uitnodiging voor de ouderavond en zullen we hier, opnieuw in samenwerking met Tactus en De Welle, over doorpraten.