• Sponsorcommisie

  Al 75 jaar is voetbalvereniging Enter Vooruit een aantrekkelijke plek voor prestatiegerichte en recreatieve spelers, voor supporters en voor niet-spelende leden. Een plek waar ieder zich thuis voelt, met als bindende factor uiteraard: voetbal!

  Bij de selectieteams is het doel om op eigen kracht, dus zonder het betalen van spelers, op een zo hoog mogelijk niveau competitie te spelen.

  Doelstellingen van de vereniging blijven het bieden van goede faciliteiten, een duidelijk en goed functionerende organisatie en groei van het aantal leden door stimulering van de verenigingssfeer. Om daaraan te kunnen voldoen zijn belangrijke voorwaarden: goed en voldoende (spel)materiaal voor elk team, voldoende (gediplomeerde) begeleiding en een toegankelijke en representatieve accommodatie.

  Naast de vele vrijwilligers die de handen uit de mouwen steken om te werken aan deze doelstellingen, kan onze vereniging niet zonder de steun van sponsoren.

  De businessclub van Enter Vooruit bestaat naast de hoofdsponsor uit Gouden en Zilveren sponsoren. Bij elkaar zijn dit ruim 50 leden uit allerlei verschillende branches. Voor deze businessclub worden allerlei verschillende activiteiten georganiseerd. Verder komen de namen en logo’s van onze sponsoren via diverse reclame-uitingen in de kantine, rondom de velden, via de website en niet te vergeten via Twitter naar voren.

  Daarnaast zijn er allerlei andere mogelijkheden om de club een warm hart toe te dragen. Daarbij kunt u denken aan onder meer shirtsponsoring, bordsponsoring, de Talentenstek of een advertentie in clubblad De Werf. Voor de sponsoring van teamkleding en materialen zijn spelregels opgesteld. Wanneer teams kleding bestellen moeten zij zich aan deze spelregels houden om de kwaliteit, levertijden en prijs te kunnen garanderen. Voorbeelden van de verschillende artikelen zijn te vinden in de webshop van Enter Vooruit.

  In de volgende documenten kunt u meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden:

  Wij begroeten u graag als sponsor bij Enter Vooruit!