• Heracles Almelo kiest voor elk thuisduel een dorp/stad van de week en benoemd die tot Zwart-Witte Streek. Binnen deze streek wordt er een amateurvereniging uitgekozen als Club van de Week.
  Kinderen uit de verschillende jeugdelftallen mogen op allerlei manieren een rol rondom de wedstrijd vervullen. Daarnaast kan de hele vereniging voor een gereduceerd tarief naar de desbetreffende thuiswedstrijd van Heracles Almelo.

  Voor de wedstrijd Heracles Almelo – FC Dordrecht op vrijdag 16 december, aftrap 20:00 uur

  is Enter Vooruit Club van de Week is geworden:

  Onze jeugdleden hebben tijdens deze wedstrijd de volgende rollen:

  1. Vlaggendragers
  2. Middencirkeldoek
  3. Ballenjongens

   Hoe deze ro;verdeling er precies uitziet, communiceren we in een later stadium.

  Kaarten Heracles Almelo – FC Dordrecht

  Speciaal voor EV stelt Heracles wedstrijdkaarten voor een gereduceerd tarief van €7.50 euro per kaart (normale kaart is €20 euro p.st.) beschikbaar. Alle kaarten die beschikbaar gesteld worden voor jullie vereniging zitten in één en hetzelfde vak.

  Iedereen die zich nog niet heeft opgegeven via zijn team, kan zelf kaarten kopen.

  Hoe te bestellen?

  Volg de volgende stappen om je wedstrijdkaarten voor Heracles Almelo te bestellen:

  1. Ga naar http://heracles.nl/entervooruit en druk op bestellen. (Let op! De website komt pas online bij bevestiging deelname.)
  2. Selecteer het vak en kies een je plek uit. (Let op! Er kan maximaal 2 kaarten worden p.p.)
  3. Ga naar de winkelwagen en log in met je Heracles account. Indien je nog geen Heracles Account hebt kan je er een aanmaken via https://heracles.nl/registreer
  4. Volg de verdere instructies. De kaarten worden bij succesvol afhandeling als eTicket naar het e-mailadres van het Heracles Account opgestuurd.