• Na afloop van de wedstrijd tegen SV Losser werd afscheid genomen van 3 club-iconen: Peter Pluimers, Wout Velten en Henri Knol. Spelers met een enorme staat van dienst binnen onze hoofdmacht!  Ze werden dan ook uitgebreid in het zonnetje gezet door teammanager Thijs ter Harmsel.

    Foto's op www.henkpluimers.nl

     “Peter kende z’n eigen kwaliteiten als geen ander, maar met z’n tomeloze inzet was hij een vaste waarde voor het team. Hij maakte twee keer een promotie mee, en is bovenal een fijne gozer” aldus Thijs. Ook voor Wout Velten had hij lovende woorden: “Al op z’n vijftiende jaar sloot hij aan bij de selectie van de club. Hij maakte deel uit van een gouden generatie en wordt alom geroemd vanwege zijn harde schot. Daarnaast ook buiten het veld een verbinder en soms ook de clown van het team”.
    Henri Knol gaat volgens Thijs ook de geschiedenisboeken van de club in. “Hij was een voetballer van de buitencategorie, speelde ruim 600 wedstrijden in het eerste en scoorde ook nog eens ruim 300 keer. Daarmede behoort hij tot de grootste spelers van de club”.
    Voor de drie spelers waren er mooie cadeaus en bloemen en een groot applaus van hun medespelers.