• DE WERF IS GÉÉN HANGPLEK!

  Er schijnen in verschillende jongerenappgroepjes verhalen de ronde te doen dat het toegestaan is om samen af te spreken op ons Sportpark en om daar vervolgens de hele avond rond te hangen, voor geluidsoverlast te zorgen, rommel te maken en niet op te ruimen, en onze eigendommen te vernielen.

  Afgelopen zaterdagavond heeft een afvaardiging van het bestuur, na een melding van een buurtbewoner van de Sportlaan,  persoonlijk zo’n 45 jongeren in de leeftijdscategorie 13-16 jaar en hoofdzakelijk afkomstig uit Rijssen, weggestuurd.

  Dit was niet de eerste keer. De afgelopen weken ondervinden we erg veel overlast van hangjongeren op ons sportpark. We hebben ook al meerdere keren mensen weggestuurd. Het bijzondere aan alles is dat het bijna nooit gaat over leden van Enter Vooruit.

  We willen daarom bij deze heel duidelijk communiceren: “De Werf is geen hangplek!”
  Ben je geen lid van Enter Vooruit, dan heb je wanneer er geen wedstrijden of trainingen zijn niets te zoeken op ons Sportpark. Ben je wel lid? Dan is het uiteraard toegestaan om in kleine groepen een balletje te trappen. Maar ook zeker niet meer dan dat.

  Afgelopen zaterdag moest o.a. onze vlaggenmast het ontgelden. Hier zijn beelden van.
  We willen als bestuur van v.v. Enter Vooruit heel duidelijk communiceren dat vanaf heden alle meldingen en beelden die te maken hebben met bovenstaande rechtstreeks naar de politie gaan!

  Rest ons nog onze dank uit te spreken aan de buurt voor de oplettendheid en het begrip.