• Op dinsdag 14 september zijn in de persconferentie de nieuwe coronamaatregelen uitgesproken. Na uitvoerig beraad , goed volgen van alle berichten in de media en op basis van adviezen hebben we als Enter Vooruit besloten tot het volgende beleid, vanaf zaterdag 25 september as.

  • Vanaf 13 jaar moet je op verzoek een corona toegangsbewijs hebben voor de horeca en dus ook in de kantine van Enter Vooruit. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.
  • Er kan gecontroleerd worden als je in de kantine plaatsneemt. Op de rest van sportpark De Werf, dus ook op het terras, kun je gewoon zonder coronatoegangsbewijs aanwezig zijn. Dit geldt ook voor alleen afhalen van drankjes of snacks in de kantine en voor toiletbezoek. Let hierbij op de aangegeven zones.

  Wij doen een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid en hopen dat iedereen in alle eerlijkheid kan zeggen dat hij of zij conform de maatregelen (dus met een geldig coronatoegangsbewijs) in de kantine aanwezig is. We willen een ieder een veilige aanwezigheid kunnen bieden; neem daarom je verantwoordelijkheid en breng jezelf, je naaste en Enter Vooruit niet in de problemen. 

  Indien bij een controle blijkt dat er geen geldig bewijs getoond kan worden, dan wordt je gevraagd om de kantine te verlaten.

  Deze maatregelen gelden naar alle waarschijnlijkheid tot 1 november.

  De coronacommissie van Enter Vooruit