• Nieuwe corona maatregelen per 13 november

   

  Er moet een tandje extra bij worden gezet om de coronacijfers te laten dalen. We willen hier als Enter Vooruit volop aan meewerken, want het gaat om de gezondheid van ons allemaal!

   

  De volgende zaken gaan zaterdag 13 november in:

  • We moeten iedereen van 18+ controleren op een geldige QR code. Dit zullen we gaan doen bij binnenkomst in de kantine.
  • Van alle senioren elftallen (V/M), 35+, 45+, JTC, Hoofdbestuur, Jeugdbestuur en VUT-ploeg wordt inzet gevraagd. In de praktijk zal dat betekenen dat deze leden 1 keer per 2 a 3 weken gevraagd wordt om in de hal van de kantine de QR check te doen gedurende een dienst van 1 uur. Een dienst wordt door 2 personen gedraaid. Omdat we de QR check met velen doen, is de belasting laag.
  • Voor de QR controleurs wordt een blauw hesje beschikbaar gesteld en een mobiele telefoon met daarop de QR Scanner.
  • Voor bezoekers/leden met geldige QR code, en die dat willen, wordt zaterdags een polsbandje aangeboden. Dat is handig als je meermaals de kantine in wilt en niet telkens gescand wilt worden.
  • De kleedkamers mogen nog maar met maximal 8 personen tegelijk gebruikt worden. Dus verdelen over 2 kleedkamers. Degene die geen geldige QR code heeft wordt verzocht zich thuis om te kleden cq douchen.

   

  Voor alle leden en bezoekers geldt: geen discussies aangaan of je het nu wel of niet eens met QR code maatregelen. Dat leidt alleen maar tot irritaties en wachtrijen. Samen zijn we Enter Vooruit. Ook nu en we laten ons van onze beste kant zien!

   

  De corona commissie van Enter Vooruit