Win € 5000,- voor EV met pokeren!

Wil jij een mooi bedrag ophalen voor Enter Vooruit en lijkt het je leuk om te pokeren? Speel dan GRATIS mee met het Online Pokertoernooi voor de Sport en maak kans om tot €5.000,- te winnen!

Het Online Pokertoernooi voor de Sport is een initiatief van het ONK Poker (Open Nederlands Kampioenschap Poker). Het doel van dit evenement is om sportverenigingen in Nederland een sportieve en financiële impuls te geven en daarnaast meer bekendheid te generen voor de pokersport in Nederland.

Iedereen (18+) mag GRATIS meedoen aan het Online Pokertoernooi voor de Sport en maakt daarmee kans om tot €5.000,- voor zichzelf en een sportvereniging naar keuze te winnen!

Schrijf je hier GRATIS in voor het Online Pokertoernooi voor de Sport >>
of lees verder voor meer informatie!
Wil je graag meedoen, maar kun je nog niet pokeren? Leer het hier in 5 minuten!

Hoe het werkt

Je kiest een sportvereniging in Nederland die jij een financiële impuls zou willen geven (je hoeft dus niet perse lid te zijn van deze vereniging). Je schrijft je in voor één voorronde dagen die plaatsvinden van 22 t/m 27 februari. Bij het aanmelden kun je een voorronde datum selecteren en de naam van de sportvereniging die jij wilt vertegenwoordigen opgeven.

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met meer gedetailleerde informatie over je deelname. De voorrondes worden op een gratis mobiele app gespeeld die je kunt downloaden via de Google Playstore of de Appstore.

Je hoeft geen lid te zijn van de sportvereniging waarvoor je meespeelt! Je kunt dus ook meespelen voor de voetbalclub waar je neefje of nichtje speelt of de dartvereniging van je stamkroeg!

Fatima speelt mee voor HC Feijenoord

Hoe en wat kun je winnen?

Op een voorronde dag worden er meerdere toernooien gespeeld die allemaal om 19.00 uur van start gaan (je kunt nog tot 20.00 uur instromen). Eindig je bij een toernooi bij de beste 20 spelers? Dan ga je door naar de finale op zondag 28 februari! In de finale neem je het op tegen de andere finalisten om die hoofdprijs van misschien wel €5.000,-! Lees hier het uitgebreide spelreglement en de algemene voorwaarden.

De finale zal live te volgen zijn via onze website en de sociale media kanalen van het ONK Poker, voorzien van professioneel commentaar!

Meer deelnemers betekent hogere prijzen!

De te winnen prijzen zijn gebaseerd op het totale deelnemersaantal van het Online Pokertoernooi voor de Sport, met een minimale prijzenpot van €2.000 en een maximale prijzenpot van €10.000. Vergeet dus niet om je vrienden en familie op de hoogte te stellen van dit evenement! Hoe meer mensen er mee doen voor jouw sportvereniging, hoe groter de kans dat zij een mooi geldbedrag winnen en hoe groter de totale prijzenpot wordt! Lees hier de algemene spelvoorwaarden.

Prijzenstaffel

Speel gratis mee!

Iedereen (18+) mag meedoen aan één voorronde toernooi. Er worden maximaal 36 voorronde toernooien gespeeld van 22 t/m 27 februari. Via onderstaande link kun jij je meteen gratis inschrijven voor een voorronde op een datum naar keuze. Wil jij graag meedoen, maar kun je nog niet pokeren? Leer het hier in 5 minuten!

Word jij de held van jouw favoriete sportvereniging?

Schrijf je hier GRATIS in voor het Online Pokertoernooi voor de Sport >>

en maak kans om tot €5.000,- te winnen voor jou en je favoriete sportvereniging!