VROUWEN II GRIJPEN TITEL

Terwijl de hoofdmacht van Enter Vooruit in Hulsen begon aan (wat later bleek) de kampioenswedstrijd van het jaar, trapten op een zonovergoten en bloedheet sportpark De Werf van coach Jeroen van de Maat, teamleider Freddy Handel en trainer Jan Scholten, eveneens af voor hun titelduel van het seizoen. Vanuit de Achterhoek waren de ladies van Sp. Haarlo richting Enter getrokken om de sportieve degens te kruisen met vrouwelijk E.V.
Onder zware omstandigheden – verzengende hitte én een gortdroge kunstgrasmat – gooide zwart-wit vanaf minuut één alles op de aanval tegen het stugge, maar uiterst sportief strijdende Haarlo. Bij Enter Vooruit liet men het aan de broek niet drogen en gaf de tegenstrever uit Gelderland geen enkele ruimte óf illusie dat er wat te halen was in de Twentse streken. Toen het schaftkwartier zich na 45 slopende minuten aandiende, trok het hele gezelschap met een 2-0 tussenstand op het scorebord, richting liters thee, ranja dan wel verfrissend water.
Na rust roffelde E.V. binnen 5 minuten de 3-0 tegen de touwen, waarna match op een rustige wijze uitgespeeld kon worden. Na afloop was het allerminst rustig. Na allereerst een prachtig cadeau van tegenstander Haarlo in ontvangst te hebben genomen (enorm gewaardeerde geste) werd het hele gezelschap op de “platte wagen” gehesen en mocht gans Enter meedelen in de festiviteiten.  Na de terugkeer van de mannenbroeders vanuit Hulsen (met eveneens de kampioensschaal onder de arm), lieten de meiden zien dat men in Enter stevig kan feesten.
Hoed af voor: Annelies, Davide, Evelien, Inge, Inge, Jessica, Jetske, Joke, Kim, Loraine, Lisanne, Marleen, Marlies, Marije, Marije, Nienke, Nienke, Noëlle, Rosanne, Sanne, Sanne en Vivian !!!