Spelregels Corona-maatregelen Jeugd

Vanaf 1 juli zijn er diverse versoepelingen omtrent de maatregelen tijdens de Corona Crisis.

Vanwege een groot aantal vragen omtrent de spelregels vanaf 1 juli betreffende de Corona maatregelen voor de jeugd het volgende:

Na overleg VZJ en berichtgeving vanuit de SAWE is er nog onvoldoende duidelijk hoe de nieuwe versoepelingen vormgegeven moeten worden. Gezien de gehele organisatie hebben wij als Voetbalzaken Jeugd/Enter Vooruit besloten pas na de zomervakantie te starten met (oefen)wedstrijden op Sportpark De Werf.

Naast de spelregels uit het huidige protocol, welke van kracht blijft, hanteren wij de volgende spelregels:

Corona protocol Enter Vooruit
– t/m 2 juli as. lopen de officiële trainingen. Tot einde van de jeugdtrainingen omstreeks 20:00 uur hanteren wij de maatregelen zoals deze nu gelden.
(geen bezoekers op het sportpark tijdens de trainingen) Volg hierbij de aanwijzingen van de dienstdoende Corona-coördinator op.
– starten oefenwedstrijden op het sportpark van Enter Vooruit vanaf 22 augustus 2020. Bij oefenwedstrijden bij andere clubs moeten de corona-maatregelen gehanteerd worden en zal er door iedereen (incl. publiek) de 1,5 meter regel nageleefd moeten worden. Ook is het van belang om het corona-protocol van de gastclub op te volgen.
– douchemogelijkheden in de gemeente Wierden mogen tot na de zomervakantie niet gebruikt worden. Wij hanteren hiervoor nu de richtdatum van 22 augustus 2020.

Zodra wij vanuit Gemeente, KNVB of RIVM meer informatie ontvangen, dan laten wij dit zo spoedig mogelijk weten!

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe! Blijf gezond!

Voetbalzaken Jeugd