UNIEK PROJECT BIJ 80-JARIG V.V. ENTER VOORUIT

-alle leden en supporters in één groot kunstwerk-

2020 was het jaar dat grotendeels in het teken stond van de Corona-pandemie, geen tot weinig voetbal, geen tot weinig contact met elkaar, wat wel? Het was één drama.
En dat terwijl de club op 1 september ook nog eens officieel 80 jaar bestond.
Normaal kleed je zo’n jaar in met een aantal festiviteiten, maar ook daar was geen enkele mogelijkheid toe, tot nu toe.
Gelukkig gloort er nu licht aan het einde van de tunnel, als over een paar maanden de meeste mensen gevaccineerd zijn, kunnen we weer rustig aan vooruit kijken, terug naar het oude normaal, terug naar wat we allemaal zo graag willen. Voetballen en elkaar ontmoeten. Wanneer dit moment zal zijn is nu nog moeilijk te zeggen, maar vast staat dat we van dit moment iets bijzonders willen maken.

Foto mozaïek
Misschien heeft u wel eens gehoord van een foto mozaïek. Dat is één foto die eigenlijk opgebouwd is uit een hele hoop andere foto’s.
Precies dat willen we maken, we willen alle leden, maar ook alle EV-supporters, dus zeg maar iedereen die in zijn hart ook maar iets voelt voor EV, vastleggen in één grote fotomozaïek.


-voorbeeld foto mozaïek –

We willen daarom graag van iedereen een foto ontvangen die we in het mozaïek kunnen zetten. We hebben er zeker een paar honderd nodig, dus hoe meer hoe beter. Sta jij achter de bar bij EV, voetbal je in de jeugd, gaat je opa graag kijken bij EV1? Ben je trainer, oud lid of op een andere manier betrokken bij onze club? Doe dan mee!

Op de foto?
We vragen iedereen om het speciale EV-vingergebaar te maken, (dus met de rechterhand met 3 vingers de E en met de linkerhand, met 2 vingers de V). Zie de foto’s op deze pagina’s voor voorbeelden.

Onthulling
De onthulling van het kunstwerk plannen we op een feestelijke manier zodra de kantine weer open mag. De foto mozaïek zal de enige tastbare herinnering worden aan het 80-jarig bestaan van onze club en daarom is het nu al een uniek project. Zeker ook omdat het een blijvende herinnering zal zijn aan een bijzonder jaar voor iedereen die EV een warm hart toe draagt. We zijn er als initiatiefnemers van overtuigd dat dit een heel gaaf project is en dat het erg mooi zal worden, we vragen wel aan iedereen om zo snel mogelijk je foto aan te leveren.

Met vr.gr. de PR-commissie van v.v. Enter Vooruit

Hoe lever je je foto aan?
App deze naar 06-20363363.
Of plaats de foto op social media met de #wijzijnev.
Mailen kan ook: enterismooi@gmail.com.

Let op: het is wel fijn als we de foto’s gebundeld per team of commissie binnenkrijgen.