UNIEK FOTOMOZAÏEK HANGT!

2020 was het jaar dat grotendeels in het teken stond van de Corona-pandemie, geen tot weinig voetbal, geen tot weinig contact met elkaar, wat wel? Het was één drama.
En dat terwijl Enter Vooruit op 1 september ook nog eens officieel 80 jaar bestond.
Normaal kleed je zo’n jaar in met een aantal festiviteiten, maar ook daar was geen enkele mogelijkheid toe. Gelukkig gloort er nu licht aan het einde van de tunnel, als over een paar maanden de meeste mensen gevaccineerd zijn, kunnen we weer rustig aan vooruit kijken, terug naar het oude normaal, terug naar wat we allemaal zo graag willen. Voetballen en elkaar ontmoeten.

Foto mozaïek
Om toch een soort van tastbare, blijvende herinnering te hebben aan het 80-jarig bestaan van onze club en aan dit bijzonder Corona-jaar werd een paar maanden geleden  een uniek project opgestart. Een foto mozaïek. Dat is één foto die eigenlijk opgebouwd is uit een hele hoop andere foto’s.
Aan alle leden, maar ook alle EV-supporters, dus zeg maar iedereen die in zijn hart ook maar iets voelt voor EV, werd gevraagd om een foto aan te leveren en daarbij het speciale EV-vingergebaar te maken, (dus met de rechterhand met 3 vingers de E en met de linkerhand, met 2 vingers de V) om al deze foto’s vervolgens vast te leggen in één grote fotomozaïek.

Hij hangt!
Het was nog een hele klus om alle foto’s te verzamelen en vervolgens in het juiste, vierkante formaat in het mozaïek te plaatsen. Uiteindelijk zijn er zo’n 500 EV-ers in het kunstwerk verwerkt.