Start jeugdtrainingen

Vanavond zijn de eerste trainingen van het seizoen gestart. De meeste trainingen zullen deze week beginnen, tenzij anders door de leider/trainer gecommuniceerd is in de groepsapp van het team. De keeperstrainingen starten pas bij aanvang van het wedstrijdseizoen. Hierover zullen we jullie t.z.t. informeren.

De woensdagavondtraining o.l.v. Jan Scholten voor de JO8-1/2/3, JO10-2 en JO11-2 starten vanaf volgende week woensdag 26 augustus.
De trainingen voor deze teams o.l.v. Anneke Mohlen en Teun Brinkman starten wel deze week op dinsdag en donderdag.

Tijdens de trainingsavonden wordt er momenteel nog steeds rekening gehouden met de Corona maatregelen. Naast de belangrijkste Corona regels, die je op onderstaande poster kunt nalezen, willen we graag jullie aandacht voor de volgende punten bij het betreden van ons sportpark.

  • Volg de aanwijzingen op van onze leiders/trainers en overige vrijwilligers op het Sportpark. Daarnaast geldt vanzelfsprekend de eigen verantwoordelijkheid voor het naleven van de Corona regels.
  • Zoals jullie wellicht al hebben gelezen via de website is het vanaf deze week mogelijk om weer te douchen en om te kleden in de kleedkamers bij Enter Vooruit. Wel willen we hierbij aangeven dat deze mogelijkheid op dit moment op vrijwillige basis is. Voor de kleinste jeugd is het niet toegestaan dat er ouders aanwezig zijn in de kleedkamer, er kan namelijk niet gegarandeerd worden dat de 1,5 meter afstand gehanteerd kan worden. Het omkleden en douchen blijft vanwege het Corona virus ook een groot aandachtspunt en bij opmerkingen of twijfels, horen wij dit uiteraard zo spoedig mogelijk. De trainers zijn hierbij verantwoordelijk voor hun eigen team en zijn tevens aanspreekpunt.
  • Mochten er ouders of anderen langs het veld of bij elkaar op het sportpark staan bij bijvoorbeeld oefenwedstrijden, willen we attenderen dat er 1,5 meter afstand gehanteerd moet worden. Bewustwording voor mensen door aan te geven dat 1,5 meter verplicht is, is wel verstandig. Eenieder kan hierin een steentje bijdragen.
  • Zorg ervoor dat je kind een eigen bidon meeneemt naar de training, welke niet gedeeld wordt met andere jeugdspelers.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan kun je deze kenbaar maken via voetbalzakenjeugd@entervooruit.nl

Morgenavond zal het kabinet een extra persconferentie geven, daarnaast zal er deze week ook een regionaal overleg plaatsvinden v.w.b. de Corona maatregelen. Mochten hierdoor aanpassingen in het protocol van Enter Vooruit nodig zijn, dan maken we deze kenbaar via de website.

We wensen iedereen een sportief voetbalseizoen toe!