Start jeugdtraining Enter Vooruit tijdens Corona-maatregelen!

Vanavond heeft de eerste proeftraining plaatsgevonden onder de nieuwe Corona-maatregelen. Wij als Voetbalzaken Jeugd zijn zeer tevreden over hoe de trainers, spelers/speelsters en de ouders hiermee om zijn gegaan, dus daar zijn we blij mee! Nadien hebben we als Voetbalzaken Jeugd wederom een Skype meeting gehad om te evalueren en vooruit te kijken. Voor morgenavond hebben we inmiddels ook een indeling klaar en die ziet er als volgt uit:

18:00-19:00 uur   JO13-1 (Sander Jansen), JO11-1 (Jorn Nijkamp), JO13-2 (Stefan Wolves)
Circuittraining JO8-1,2 en 3/ JO9-2 (Teun Brinkman)

19:15- 20:15 uur JO14-1 (Jorn Nijkamp), JO9-1/JO10-1 (Teun Brinkman)

Morgenavond zal Wieger Markvoort sowieso tijdig aanwezig zijn namens VZJ om e.e.a. in goede banen te leiden en als vraagbaak te dienen (indien nodig). Daarnaast zal hij de trainers ook uitleg geven over de ‘desinfectie-maatregelen’ die wij genomen hebben en de daarbij behorende voorzieningen.

Zaterdagmorgen vergaderen we als VZJ opnieuw om de indeling voor volgende week rond te krijgen. Vervolgens zullen we dit schema zo snel mogelijk communiceren.

Graag willen we u wijzen op de posters die zijn gecommuniceerd via de groepsapps (en in eerdere berichtgeving vandaag op de website en social media kanalen), daarnaast belangrijk:

  • Jeugd moet zorgen voor de hygiëne maatregelen thuis voor aanvang training. (handen wassen etc)
  • Maak tijdens het sporten alleen gebruik van eigen sportkleding, handschoenen, bidon, etc. Neem ook eventueel warme kleding mee voor na de training.
  • Jeugd uit Enter zoveel mogelijk per fiets laten komen (indien mogelijk zonder ouders!)
  • Haal/breng alleen als ouders in auto blijven zitten!! Ouders mogen de trainingsvelden niet betreden. Aanrijroute via Bornerbroekseweg, kinderen uitzetten bij ingang sportpark de Werf en doorrijden naar Werfstraat.
  • Kinderen na afloop direct het sportpark verlaten, niet douchen op het sportpark.

Alle leiders en trainers zijn momenteel op de hoogte gebracht. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze aan de betreffende leider/trainer stellen of mailen naar voetbalzakenjeugd@entervooruit.nl