Talenten Stek

Talenten Stek

Talenten Stek is een sponsornaam voor alle jeugdteams binnen Enter Vooruit. Wij hebben hiervoor 5 pijlers waar aan de naam Talentenstek voldoet:

 1. Trots: trots om als ondernemer deel te nemen aan de sponsorgroep en trotse jeugdspelers die spelen in ons prachtige tenue.
 2. Plek: voetbal verbindt, zowel op als naast het veld. Een plek waar nieuwe vriendschappen ontstaan en waar ouders en begeleiders elkaar ontmoeten en veel plezier wordt beleefd.
 3. Talent: ieder lid van Enter Vooruit kan zijn eigen talent presenteren en ontwikkelen. Het ondernemerstalent van sponsoren en de bijdrage van deze sponsoren maakt het mogelijk dat zij dit wekelijks op de velden met trots mogen tonen in een bijpassend tenue.
 4. Jeugd: jeugd groeit, als speler, maar ook als individu (zowel geestelijk als fysiek). Binnen Enter Vooruit kunnen talenten tot ‘wasdom’ komen en zich geestelijk en fysiek ontwikkelen tot leden met hart voor de club.
 5. Sponsor: een sponsor zoekt een plek met gelijkgestemden en wie weet hoe onderling de bal kan worden toegespeeld.

Wat sponsort u:

Met uw bijdrage kunnen wij nieuwe tenues aanschaffen voor onze jeugdteams en nieuwe jassen voor onze leiders en trainers van de jeugd.

Het logo van Talenten Stek komt prominent naar voren op deze kleding.

Wij bieden:

Talenten Stek heeft ambitie en het huidige sponsorpakket omvat:

 • 2 reclameborden op de lange zijde van veld 4 (Bornebroekseweg) samen met de overige leden van onze Talenten Stek
 • Gratis advertentie in ons clubblad met de overige leden van onze Talenten Stek
 • Vermelding op onze website www.entervooruit.nl met link naar uw eigen website
 • Deelname aan de sponsor activiteiten die door Enter Vooruit worden georganiseerd

Kosten:

 • € 430,– per jaar
 • Contract voor 5 jaar

 

Interesse:

Heeft u interesse als sponsor of vragen over Talenten Stek neem dan contact op met Johan Zwoferink of Martin Langenhof  of stel u vraag per mail via info@entervooruit.nl.

Op de webshop van Enter Vooruit is kun je ook de informatie vinden over Talenten Stek.  Hier kun je zien wat je koopt en welke mogelijkheden er zijn.

Klik hier voor de webshop.

Enter Vooruit heeft voor een menukaart voor shirtsponsoring.  In deze menukaart vindt u informatie over de verschillende mogelijkheden welke er zijn voor sponsoring van kleding van een team.  Bij Talenten Stek sponsort u het eerste menu van de menukaart:  Teamuitrusting Basic. Bij onze jeugd wordt er uiteraard maatwerk toegepast, dit betekent dat we per team de aantallen inventariseren.

Klik hier voor de menukaart.

Klik hier voor voorbeelden van de producten

Spelregels voor sponsoring

Het bestuur heeft de nieuwe spelregels voor sponsoring team kleding voorwaarden goedgekeurd. Deze voorwaarden zijn na te lezen op onze vereniging website. Wanneer teams kleding bestellen moeten zij zich aan deze voorwaarden houden, dit om de kwaliteit, levertijden en prijs te kunnen garanderen.

Klik hier voor de spelregels.