Scheidsrechters

Een voetbalwedstrijd heeft een aantal belangrijke factoren, de bal, een veld, voetballers en natuurlijk de scheidsrechters. Bij Enter Vooruit koesteren we het feit dat we iedere week genoeg vrijwilligers hebben die bereid zijn een wedstrijd te fluiten bij de senioren en de jeugd. Om deze scheidsrechters te krijgen en te behouden is er sprake van een intensieve scheidsrechters begeleiding en opleidingstraject.
In dit kader wordt ieder jaar een scheidsrechterscursus gehouden voor de C-jeugd, krijgen de tweedejaars B-jeugd een avond over het verplichte spelregelbewijs en worden er diverse spelregel avonden georganiseerd voor onze (assistent) scheidsrechters. Op de wedstrijddagen krijgen de scheidsrechters een begeleiding vanuit de scheidsrechterscommissie met als doel de scheidsrechter beter te maken en te laten doorstromen naar een hoger niveau.


CONTACTPERSONEN

Scheidsrechters coördinator jeugd:
Raymond Meilink tel.nr.: 06-28512566 / e-mail: raymondmeilink@gmail.com

Scheidsrechterscommissie jeugd:

Wouter de Wilde

Niels Schellevis

Martin Langenhof

Maarten Spoon

Maarten Pinkert

Jeroen ter Steege

Henk Welink

Rick Scholten

Scheidsrechterszaken senioren

Dinand Schellevis,  tel. 0624245666 / email gdschellevis8@hotmail.com

 


SCHEIDS ASSIST

Scheids-Assist

Scheids Assist is de pagina voor alle scheidsrechters in Nederland. De pagina is een samenwerking tussen de KNVB en ARAG en voorziet iedere scheidsrechter alle informatie je nodig bent om een nog betere scheidsrechter te worden.

Bekijk hier Scheids-Assist


HANDBOEK CLUBARBITRAGE V.V. ENTER VOORUIT

Enter Vooruit voert al jarenlang een scheidsrechtersbeleid waar we als vereniging zijnde trots op mogen zijn en waar we ook complimenten krijgen vanuit de regio. Ook binnen het beleid van deze vereniging valt nog steeds veel te verbeteren en daar zijn we als scheidsrechterscommissie mee bezig om dit te bewerkstelligen. Om een beleid te voeren moet er ook een visie zijn binnen de vereniging. Deze visie, die inmiddels is gepresenteerd aan het hoofdbestuur en Jeugd Technische Zaken, is vastgelegd in een uitgebreide handleiding Clubarbitrage die voor iedereen inzichtelijk is gemaakt.

Handboek Clubarbitrage v.v. Enter Vooruit