Schalke auf tournee – update

De supportersvereniging baalt ontzettend dat Schalke auf tournee niet doorgaat. Het is niet gelukt om contact te krijgen met Sporting Events die Schalke auf tournee organiseert onder licentie van Schalke ’04. Wij hebben wel gemeld bij Schalke ’04 dat wij een van de betrokken clubs zijn. Schalke ’04 gaf namelijk in de media aan “Wel denkt de Duitse topclub na over een andere manier van compensatie”. “We weten nog niet precies wat, maar je zou kunnen denken aan een rondleiding door de Veltins Arena of een training met mensen van Schalke.”

Verder hebben we contact gezocht met Sisow het bedrijf dat de betalingen regelde voor Sporting Events, het blijkt echter ook niet mogelijk te zijn om via dit bedrijf het geld terug te krijgen. De enige mogelijkheid die wij nog zien is het persoonlijk aansprakelijk te stellen van Sporting Events. Sporting Events is namelijk een eenmanszaak, wat betekent dat de eigenaar persoonlijk aansprakelijk is voor de schade. Omdat de betalingen rechtstreeks aan Sporting Events zijn gedaan, kunnen wij dit niet voor jullie doen.

De contactgegevens van dit bedrijf zijn:
Sporting Events
Oosterwoldseweg 3
8433 PS Haulerwijk
KVK-nummer: 66451558

Daarnaast willen wij graag de gegevens verzamelen van alle gedupeerden. Willen jullie je melden bij de Supportersvereniging via Janette Heijkamp (06-17456659), graag via de app onder vermelding van naam, namen kinderen, bedrag met daarbij een screenshotje van het overgemaakte bedrag.

Verder moeten we afwachten waarmee Schalke ’04 en Sporting Events komen.