Raboklant? Help Enter Vooruit aan extra euro’s!

Rabobank Rijssen-Enter stelt € 50.000,- beschikbaar! Ook wij doen mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen  Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank RijssenEnter drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.  Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 50.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Enter Vooruit ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden  Het is voor Enter Vooruit belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om onze gave, nieuwe ideeën om te zetten in daden. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Enter Vooruit tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Rijssen-Enter. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/rijssen-enter.  Bedankt voor jouw steun!

Lid van de Rabobank? Stem op Enter Vooruit om de vereniging gezond te houden!

Elke lid van de Rabobank heeft een uitnodiging ontvangen om te stemmen op een favoriete club voor een bijdrage vanuit de Rabobank.
Iedereen heeft 3 stemrechten, waarvan er 2 naar dezelfde vereniging mogen en minimaal 1 stem moet gegeven worden aan een andere vereniging naar keuze.
Laat je stem gelden en spaar samen mee voor Enter Vooruit! Gebruik onderstaande link.

www.clubkascampagne.nl/rijssen-enter