ONLINE EV QUIZ

EV6 breekt de stilste! Inmiddels meer dan een maand zonder voetbal! Wij als EV6 willen wat voor jullie terug doen op voetbalgebied. Enter Vooruit 6 organiseert daarom op zaterdag 25 april een online quiz over voetbal, onze club Enter Vooruit en meer. Live op je smart tv, tablet of computer te volgen via YouTube.

Om 20.00 uur gaan we live met de “grote EV quiz”. De quiz is mogelijk in combinatie met een Wijn & Nacho’s box en/of een luxe kaas/worst plank & beer box voor 4 personen. Houd je aan de regels van het RIVM, vermijd samenscholing en houd 1.5 meter afstand!

WAT ZIT ER IN DE BOX:
* luxe Kaas/worst plank € 25.00 voor 4 personen + 4 hertog jan bieren.
* Wijn & Nacho’s box, € 25.00 voor 4 personen. Keuze uit wit droog, wit zoet, rosé of rode wijn.

Bij bestelling van je box ben je dus automatisch deelnemer van de “Grote EV quiz” en ontvang je alle informatie voor deelname. Kies je alleen voor de quiz dan betaal je € 15.00 per team.

U kunt uw box afhalen tussen 18:00 & 19.00 uur aan de poort bij Enter Vooruit. Kom met de auto, stap niet uit en volg de instructies ter plekke zodat wij en jullie voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

Aanmelden kan door middel van een Whatsapp bericht naar het volgende nummer 06-81701311. U krijgt dan een Tikkie van ons om de betaling te voldoen.