Nog maar 6 opgaves mini playbackshow!

Tot grote spijt zijn er nog maar 6 teams die meedoen aan de mini playbackshow op vrijdag 25 januari 2019. Om de avond door te laten gaan zijn wij nog minimaal 8 acts nodig! Als WAC vragen wij alle elftallen om alsnog een liedje te kiezen en er samen een gezellige avond van te maken! Je kan het nummer doorsturen naar Joep Mennegat (0681701311) Wij rekenen op jullie! Alvast bedankt! Groeten de WAC

Prachtig Dartweekend bij Enter Vooruit

Afgelopen weekend stond ons clubgebouw in het teken van de dartsport.

Op vrijdagavond werd er een koppeltoernooi gespeeld en op zaterdag vond het enkeltoernooi plaats.
Het waren twee dagen van heroïsche partijen, gezelligheid, een heerlijk ontspannen sfeer en prachtige winnaars.

Alexander Pas en Martijn Scholten winnen eerste koppel darttoernooi Enter Vooruit

Afgelopen vrijdag streden 32 koppels op Sportpark ‘De Werf’ om de hoofdprijzen tijdens het eerste koppeltoernooi van Enter Vooruit. Uiteindelijk werd de finale gewonnen door het duo Alexander Pas en Martijn Scholten. Zij versloegen vader en zoon, Gervan en Henri Smit, in een spannende finale. De finale werd op ‘Embassy’ niveau beëindigd door Martijn Scholten met een finish van 160.

De finale van de verliezersronde werd gewonnen door Robert Jan Sjoers en Ruud Van Losser, zij versloegen het koppel Patrick Overdam en Marco ter Weel.

Henri Smit wint darttoernooi Enter Vooruit

Henri Smit heeft wederom het AH Noaberschap darttoernooi bij Enter Vooruit gewonnen. De veelvoudig winnaar won in een spannende finale met 5-3 van Andor Kolenbrander.

Bij het darttoernooi van Enter Vooruit werd er prestatief en recreatief gegooid en werden er na poules winnaarsrondes en verliezersrondes gehouden. Bij de finale recreatief werd de finale gewonnen door Patrick Otten, hij versloeg zijn oom Henk Otten. De finale van de verliezersronde prestatie werd gewonnen door Luuk Nijland, hij versloeg Jan Schoolderman. De finale van de verliezersonde recreatie werd een prooi voor Joel Scheper, hij versloeg Tom ten Brinke.

Voetbaltraining Jeugd

Vanaf komende week starten de voetbaltrainingen voor de jeugd, tenzij anders door de trainer is aangegeven.

De keeperstraining start weer in de week van 4 februari.

Nieuwjaarsreceptie op 5 januari !

A.s. zaterdag 5 januari vindt de nieuwjaarsreceptie plaats in ons clubgebouw. De aanvang is 17.00 uur.
Iedereen die EV een warm hart toedraagt kan elkaar tijdens deze receptie de beste wensen overbrengen.

Patrick Overdam nieuwe trainer JO15-1

We zijn als VZJ verheugd dat we kunnen bekend maken dat we tot overeenstemming zijn gekomen met Patrick Overdam als trainer voor JO15-1, voor de rest van het seizoen 2018-2019. Na het vertrek van de vorige trainer, zijn we druk bezig geweest met het zoeken naar een geschikte opvolger.

Na enige afweging hebben we besloten om Patrick naar voren te schuiven als kandidaat. Patrick is reeds een aantal jaren trainer binnen Enter Vooruit en momenteel bezig met het behalen van zijn TC 3 diploma. Na overleg met Patrick en de begeleiding van JO15-1 zijn we tot de conclusie gekomen dat Patrick voor ons de ideale kandidaat is.

Tevens willen we Gerben Welink en vooral ook Rudi de Groot bedanken voor hun inzet, arbeid en energie die ze hebben gestoken in het team, met als resultaat een top klassering in de 1e klasse!

We zien uit naar een mooie samenwerking met elkaar.

Zaalvoetbal JO8 t/m JO11

Vanmorgen is er voor de jeugd JO8 t/m JO11 een zaalvoetbalochtend georganiseerd. Alle kinderen waren erg enthousiast en de opkomst was goed.

In de kerstvakantie organiseert de WAC ook zaalvoetbal voor de jeugd (welpen t/m JO19). Heb je je voor het zaalvoetbal en de overige winteractiviteiten nog niet opgegeven?

Opgaveformulier

Openingstijden kantine tijdens de feestdagen.

Openingstijden kantine vanaf 22 december t/m 5 januari

zaterdag 22-dec vanaf 16:00
donderdag 27-dec vanaf 20:00
zaterdag 29-dec vanaf 16:00
donderdag 3-jan vanaf 20:00
zaterdag 5-jan vanaf 11:00

De kantine commissie wenst een ieder fijne feestdagen en een gezond 2019!

E.V. VERGEET ZICHZELF WEER TE BELONEN!!!

Het wordt zo langzamerhand een wekelijks terugkerend verhaal, maar ook tegen de nummer 3 van de ranglijst in de 1e klasse D, ofwel het bezoekende S.D.V. uit Barneveld, heeft Enter Vooruit zich zaterdag wederom ernstig tekort gedaan. In een tweede helft, waarin de Veluwse equipe met hangen en wurgen  de meubelen moest redden, ontbrak het de Enterse troepen aan het nodige gogme, een absolute killersmentaliteit en ook het nodige geluk, 1-2.

Foto’s op www.henkpluimers.nl

Drie weken achtereen speelde E.V. tegen één van de koplopers in 1D en eveneens driemaal gloorden één of meer punten aan de horizon voor de manschappen van coach Peter Schulte. Maar waar een tegenstander de kansen subiet afstraft, pegelt E.V. in de zone waar het gebeuren moet veel te vaak honderd-procent-mogelijkheden rucksichlos naar de Filistijnen. Daarnaast hebben teveel defensieve krachten dit najaar achteraan gezeten (en zeker niet opgelet) bij de lessen “verdedigen”, want ook afgelopen zaterdag mocht de tegenstrever uit Barneveld zich verwonderen over zoveel vrijheid bij de twee treffers. In minuut 28 combineerden de blauw-witten zonder noemenswaardige oneffenheden op hun pad, zich moeiteloos naar de 0-1 (Onur Tekay) en twee minuten verderop begon Rico Kuyt aan een omzwerving door “de zestien”, waar Jules Verne jaloers op zou zijn geweest en toen de Barnevelder, nauwelijks bekomen van verbazing dat ie niemand tegenkwam, de 0-2 tegen het netje liet ploffen, moest Enter Vooruit, voor de zoveelste keer dit seizoen, in de achtervolging.
Maar hoe zwaar E.V. het ook heeft in deze klasse, na de glorieuze kampioenstocht van vorig voetbaljaar, het woord “opgeven” komt niet voor in de woordenlijst van de trawanten van Schulte. Pal voor rust kreeg Mark Breukink, fraai alleen voor het doel gezet door Jesse Pultrum, een kans om ’s nachts rillend van wakker te worden (de knikker hobbelde naast het doel van goalie Jeroen van Binsbergen), maar een minuut later was E.V. terug aan het front. Jesse Pultrum pikte de bal van de voet van Maarten van de Groep, werd vervolgens in het strafschopgebied van de sokken gelopen (het rode karton voor Van de Groep) en …… er zijn nog zekerheden in dit leven …… Henri Knol veegde de pingel staalhard in de winkelhaak, 1-2.
Na rust begon E.V. gestaag te bouwen aan een fors veldoverwicht. Nog immer waren de rappe tegenstoten van S.D.V.B. niet van gevaar ontbloot, maar zwart-wit was op de regiestoel gekropen en kwam daar in het tweede bedrijf ook niet meer vanaf. Maar hoeveel munitie E.V. ook in de strijd gooide, het was veelal niet doordrenkt met het benodigde vernuft. Waar de opponent uit Barneveld, tot vervelens toe, álles uit de kast haalde om de wedstrijd “dood te leggen”, ontbrak het bij zwart en wit nét aan dat beetje scherpzinnigheid en gewiekstheid om de Veluwebewoners echt in zwaar weer te brengen. Enter Vooruit gooide alles in de strijd voor (ook verdiend) puntgewin, werkte zich een slag in de rondte, maar was niet bij de pinken op de momenten dat er brandalarm was voor de kooi van Van Binsbergen. Twee reddingen op de doellijn en een pegel van Ron Smit op de aluminium staander waren de laatste schermutselingen op De Werf, waar het Enterse kleedlokaal na ruim 95 minuten voetbal opnieuw dienst deed als opvangplek voor een zwaar teleurgestelde Schulte-brigade.

 

Techniektraining as. vrijdag gaat niet door!

In verband met de koude weersvoorspelling voor aanstaande vrijdag is besloten de techniektraining niet door te laten gaan. In de komende periode zullen de trainers samen met VZJ bekijken of de techniektraining na de winterstop een vervolg zal hebben.

Opgave 40+ Snerttoernooi

Op de eerste zaterdag van het jaar wordt er zoals gewoonlijk weer een 40+ snerttoernooi gehouden.
De organisatie is zoals altijd in handen van Wim Meilink.
Dus wil je het jaar sportief beginnen? Geef je dan op!

tel.nr: 06-21561006

zaterdag 5 januari 2019, aanvang 13.00 u.