Nieuwe Corona Update

Het kabinet heeft dinsdag 13 oktober nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voor Enter Vooruit betekent dit:

-Al het competitievoetbal wordt met onmiddellijke ingang gestaakt. Dit geldt voor alle senioren- en jeugdteams.

-Alle trainingen voor seniorenteams zijn met ingang van woensdag 14 oktober afgelast.

-Alle trainingen voor de jeugdteams gaan gewoon door van maandag- t/m donderdagavond. Ook de reguliere jeugdtrainingen op zaterdagochtend gaan door en er wordt nog bekeken of er op zaterdag onderlinge wedstrijden georganiseerd kunnen worden. Houd hiervoor onze website in de gaten.

-De kleedkamers zijn met onmiddellijke ingang gesloten. De jeugdleden dienen thuis om te kleden en te douchen. Na de training dient men direct het sportpark te verlaten.

-De Werf is uitsluitend toegankelijk voor spelers, trainers, leiders, kaderleden, bestuurders en toezichthouders en niet voor overige bezoekers/ouders.

-De kantine blijft gesloten. Commissies mogen bij elkaar komen, uitsluitend om het doel van de vereniging te kunnen uitoefenen, zoals noodzakelijke vergaderingen met inachtname van de geldende coronaregels. Overleg mag uiteraard ook digitaal of telefonisch plaats te vinden.

-De maatregelen gelden vooralsnog voor een termijn van vier weken.

 

Naamens het bestuur,
De Corona Commissie