NIEUW TRAINERSDUO VOOR DE JO19-1

Zoals eenieder weet waren wij, als Voetbalzaken Jeugd, de laatste maanden actief op zoek naar een trainer voor de JO19-1. Sinds de start van dit seizoen hebben deze jongens gelukkig de training wel kunnen opstarten onder leiding van Henk Mennegat.

Na diverse gesprekken de afgelopen weken, kunnen wij jullie vandaag melden dat we voor seizoen 2020-2021 het vlaggenschip van de jeugd weer een vast trainersduo kunnen bieden: André Eertink en Justin Maathuis.

André Eertink is een bekend gezicht op de velden bij Enter Vooruit. De afgelopen jaren is hij actief als trainer van de JO17-2.  Hij zal naast het trainerschap van de JO19-1, ook de jeugd van de JO17-2 op de woensdag blijven trainen. Justin Maathuis kennen de meesten als winkelmanager van de Albert Heijn in Enter, maar is ook actief op voetbalgebied. Zo is hij zelf lid bij onze buurclub SV Enter en zeer actief met diverse conditionele runs en activiteiten. Hij zal zich tijdens de trainingen dan ook vooral richten op de conditie van de spelers en André met name op techniek en tactiek.

Dit trainersduo wordt ondersteund door de leiders Willem Nijboer en Gerard te Vaanholt. Willem is al jaren leider van de JO19-1. Gerard kent de meesten van dit team, want ook hij is al jaren als leider binnen de jeugd actief. Op de zaterdag zullen zij dit team dan ook als ervaren krachten ondersteunen. André Eertink zal de thuiswedstrijden als hoofdtrainer van dit team begeleiden en zal bij de uitwedstrijden ondersteund blijven worden door Henk Mennegat.

De trainingstijden van de JO19-1 zijn vanaf komende week aangepast. Zij zullen vanaf maandag 31 augustus 2020 trainen vanaf 20:15 uur tot 21:30 uur.

We wensen de JO19-1 samen met de technische staf van dit team een heel sportief en plezierig seizoen toe!