Nieuw mediapakket: Iedereen a.u.b. Voetbal.nl app downloaden & account open zetten

Binnen v.v. Enter Vooruit zijn we momenteel druk bezig met de ingebruikname van een nieuw multimediapakket .

We gebruiken hiervoor een pakket van Sportlink waarbij alles uiteindelijk aan elkaar gekoppeld wordt, website, club TV en de Voetbal.nl App.

De Voetbal.nl app is gratis beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij v.v. Enter Vooruit bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en v.v. Enter Vooruit afspeelt.

Belangrijk! Ook voor degenen die de app al hebben. Zet je account open en niet op afgeschermd.
Dit maakt voor je privacy niets uit. Er worden hierdoor geen extra gegevens over u/jou bekend bij de KNVB.

Account instellen

Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij v.v. Enter Vooruit in de ledenadministratie bekend bent.

Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij EV? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van EV ontvangt is het adres waarmee je bij EV bekend bent. Mail sturen naar ledenadministratie@entervooruit.nl

3. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 

Meerdere kinderen bij Enter Vooruit?

Heb je meerdere kinderen bij EV en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van EV?
Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien.
Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor “wisselen van persoon”.