Mededelingen winterstop Jeugd Enter Vooruit

Trainingen Jeugd:
Week 51 zullen de laatste trainingen voor de winterstop plaatsvinden. De meeste trainingen zullen weer starten vanaf week 2 in het nieuwe jaar. Indien dit anders is, zal de trainer dit communiceren.

Keeperstraining Jeugd:
Week 50 (deze week) zullen de laatste keeperstrainingen plaatsvinden voor de winterstop. In de week van 4 februari zullen de keeperstrainingen voor de jeugd weer worden hervat.

Oefenwedstrijden Jeugd:
Verschillende teams zullen tijdens de winterstop oefenwedstrijden spelen. Deze wedstrijden zijn gecommuniceerd naar de leiders van de teams. Daarnaast zullen de oefenwedstrijden te vinden zijn in het programma op deze website.

WAC:
Ook tijdens de komende winterstop is er weer een mooi Winter Activiteiten Programma opgesteld door de WAC. Deze groep vrijwilligers verdient een hoge opkomst bij de activiteiten en omdat het belangrijk is om enig zicht te hebben op de kosten is het belangrijk dat ieder kind zich aanmeld voor de activiteiten. Het zou immers zonde zijn wanneer er bijv. een bus teveel gehuurd wordt van een paar honderd euro.
Een vriendelijk verzoek aan jullie allemaal dus aan te melden via de aanmeldbutton.