GREENBOARDING GEPLAATST BIJ ENTER VOORUIT

Op Sportpark “de Werf”, thuishaven van v.v. Enter Vooruit is afgelopen dagen een hagelnieuw Greenboard systeem geplaatst. Dit systeem is eigenlijk een “slim” reclamebordensysteem waarbij de borden als een soort driehoek draaibaar zijn.

Op deze manier kunnen de borden doordeweeks dienst doen als zonnepaneel en op zaterdag als reclamebord. De derde kant dient als fijnstoffilter.

Begin van verduurzamingsslag
Naast de 12 draaibare reclameborden/zonnepanelen die het systeem bevat, is in het midden ook een LED scherm geplaatst van meer dan 3 meter breed. Hierop kunnen sponsoren bewegende animaties en/of filmpjes plaatsen. Dit springt natuurlijk erg in het oog.
De opbrengsten van de zonnepanelen en de verdiensten van de sponsoruitingen op het LED worden volledig geïnvesteerd in het verduurzamen van het Sportpark.
Dit kan voor bedrijven een echte meerwaarde zijn, dat zij als exclusieve partner van EV meehelpen de club energieneutraal te maken.

Eerste in Twente
v.v. Enter Vooruit is de eerste club in Twente die de Greenboarding heeft geplaatst. De club deed dit in samenwerking met het bedrijf Softs, die een landelijk netwerk van deze borden wil uitrollen bij zo’n 150 clubs verspreid door het hele land. Op deze manier is het voor landelijke en/of wereldwijde bedrijven ook interessant om op de LED schermen te adverteren.

Partners gezocht
Hoofdsponsor van v.v. Enter Vooruit, de Ten Brinke Group, is als eerste de overeenkomst met v.v. Enter Vooruit aangegaan om samen op deze manier de verduurzamingsslag aan te gaan.
Andere sponsors en/of belangstellenden die graag hun bedrijf willen promoten via het LED scherm kunnen zich melden bij Henk Mennegat (sponsorcommissie) of Eric Tijhof (bestuur).

Officiële ingebruikneming
Op zaterdag 21 augustus a.s. organiseert v.v. Enter Vooruit weer een internationaal Jeugdtoernooi voor spelers onder de 12 jaar. De JO-13 van Enter Vooruit speelt dan weer tegen internationale tegenstanders zoals Bayer Leverkussen, KRC Genk, Hannover 96, PSV, Beerschot en FC Midtjylland.
Op deze dag zal het nieuwe Greenboardsysteem officieel in gebruik genomen worden.

 

Benieuwd hoe dat werkt?

Bekijk hier 2 korte filmpjes:

https://youtu.be/mi1PRYET9Vg

https://youtu.be/RMA-ftwJN3c