Corona Update (17-12-2020)

Enkele zaken n.a.v. de lockdown maatregelen sinds 14 december en de vergadering van de coronacommissie van EV van 17 december:

  • In Enter zijn zorgelijk veel coronabesmettingen. Daarom heeft EV sinds vorige week besloten om alle sportactiviteiten, dus ook voor de jeugd, op te schorten tot in ieder geval de eerste week van januari.
  • We verzoeken alle commissies om hun vergaderingen online te houden en alleen fysiek bij elkaar te komen op het sportpark als het echt niet anders kan.
  • Op de vrijdagavond is er op ons sportpark de zgn. PFA trainingsschool voor jeugd onder de 18. Deze activiteit kan doorgaan omdat deze activiteit niet onder de verantwoordelijkheid van EV valt, EV haar aangegane verplichtingen met deze trainingsschool wenst na te komen en ze aan de regels van de RIVM en de KNVB voldoen.
  • Tot slot: zaterdag 19 december organiseert de supportersvereniging een online bingo. Het afhalen van de bingokaarten en de borrelbox kan zaterdag tussen 16.00 en 18.00 op de parkeerplaats middels een corona-veilige drive-thru.