Aanmelden Schalke auf tournee (tot en met 6 juni korting)

Beste voetballers, 
 
Leren dribbelen als Leroy Sané, passen als Leon Goretzka of afwerken als Mesut Özil? Vanaf vandaag kunnen jeugdleden (6 t/m 17 jaar) uit de regio zich inschrijven voor de Schalke auf Tournee voetbaldagen bij onze club.

 

Deelname kan voor 1 of 2 dagen. Tijdens de 1-daagse ga je trainen onder FC Schalke 04 trainers, ontvang jij een FC Schalke 04 shirt, certificaat en is de lunch + versnaperingen geregeld.

Ga jij ook mee met de 2e dag? Dan stap je met ons op de touringcar naar FC Schalke 04 voor een stadion rondleiding en een blik op het trainingscomplex. Je papa en mama kunnen gewoon hiermee naar toe en betalen hiervoor €25,-

Je hebt nog tot en met 6 juni voor je korting.

Voor de 2-daagse ontvang je een korting van €15,- en voor de 1-daagse een korting van €10,- Ga je samen met een vriendje? Geef je dan op als Schalke Duo en ontvang nog eens €10,- korting.

 

Kortingscode 1-daagse:  Clubkorting10
Kortingscode 2-daagse: korting15

Er zijn slechts 80 plekken beschikbaar bij Enter Vooruit en hierbij geldt helaas dat vol ook echt vol is. Meld je daarom snel aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden/?regio=2&locaties=2-97#gf_1


en vergeet je kortingscode niet in te vullen!

Zien we jou op 24 en 25 oktober 2018 in het mooie blauwe FC Schalke 04 shirt spelen?